Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Audi Q3

45 TFSI 245PK e edition Plug-In Hybrid FULL-LED CARPLAY AD-CRUISE
  • Airconditioning, volautomatisch (2-zone) (9AK)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Nanogrijs (G3G3)
  • Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
  • Velgen, lichtmetaal 7J x 18 "5-arm"-design (C3I)
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 32.796 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDV-96-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurNano grijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

De Audi Q3 is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee: hybride rijden biedt het beste van beide! 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De Audi Q3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Ook helpen het hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Airconditioning, volautomatisch (2-zone) (9AK)
Apple Carplay/Android Auto
Nanogrijs (G3G3)
Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
Velgen, lichtmetaal 7J x 18 "5-arm"-design (C3I)
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Adaptive cruise control (PCG)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Audi virtual cockpit (9S1)

Meer informatie of een offerte aanvragen?