Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

BMW 4 Serie

Coupé 420i High Executive M-Sport Black-Line VIRTUAL CAMERA AD-CRUISE
  • achteruitrijcamera
  • alcantara bekleding
  • Apple Carplay® voorbereiding (6CP)
  • electronic climate controle
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 19.011 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GJX-99-J
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 4-serie Coupé een auto voor jou. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2021 komt; hij heeft slechts 19011 kilometer afgelegd. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

In de BMW 4-serie Coupé heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
alcantara bekleding
Apple Carplay® voorbereiding (6CP)
electronic climate controle
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
lichtmetalen velgen 18"
M Aerodynamicapakket (715)
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Active Cruise Control met Stop&Go (5DF)
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden

Meer informatie of een offerte aanvragen?