Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Dacia Sandero Stepway

1.1 TCe 110PK Expression CLIMA NAVI DAB STOELVERWARMING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Elektronisch geregelde airconditioning (CA02)
  • LED koplampen
  • navigatiesysteem
  • Pack Easy (PCV44)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.305 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-536-LH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Deze fraaie Dacia Sandero Stepway is nog nat achter de oren, zo nieuw. Maar de prijs is gebruikt. In deze Dacia vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Dacia Sandero Stepway voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. In deze Dacia profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en start-stopsysteem.

Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Aan boord van deze Dacia Sandero Stepway is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Dacia Sandero Stepway voorzien van parkeersensoren! Ook regensensor, cruise control, keyless entry, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Lijkt deze Dacia u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Elektronisch geregelde airconditioning (CA02)
LED koplampen
navigatiesysteem
Pack Easy (PCV44)
12V aansluiting (12V)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 13-07-2026
Nap

Meer informatie of een offerte aanvragen?