Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Ford Kuga

2.5 PHEV 225PK ST-Line X PLug-In Hybrid AD-CRUISE FULL-LED WINTER-PACK
  • 18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bekleding ST-Line X en Graphite Tech: deels stof Rapton en deels Premium feel Sensico in Ebony (3JJZH)
  • Dual Zone Automatische Airconditioning (AC G)
  • Navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, SYNC 3, Bluetooth® en Voice Control, DAB+ (ICFAH)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 16.735 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDZ-34-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Deze fraaie Ford Kuga is nog nat achter de oren, zo nieuw. Maar de prijs is gebruikt. De aanwezige hybride motor is een slimme extra. Tijdens het rijden en remmen laadt de accu bij, zodat de elektromotor de brandstofmotor kan ondersteunen of het zelfs helemaal overnemen. Dat scheelt in kosten! Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! U bent in deze Ford ook voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
Apple Carplay/Android Auto
Bekleding ST-Line X en Graphite Tech: deels stof Rapton en deels Premium feel Sensico in Ebony (3JJZH)
Dual Zone Automatische Airconditioning (AC G)
Navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, SYNC 3, Bluetooth® en Voice Control, DAB+ (ICFAH)
12-weg verstelbare voorstoelen - AGR gecertificeerd (BYPAH)
12.3 inch personaliseerbare Digital Cockpit (HCAAV)
Achterbank in 2 delen (60/40) neerklapbaar en verschuifbaar in lengte richting (BWGAD)
Achterbumper inclusief diffuser (CL6AH)
Active Braking/Pre-Collision Assist (voor auto's, voetgangers en fietsers) (FBFAB)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Fabrieksgarantie 29-03-2025

Meer informatie of een offerte aanvragen?