Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Kia Picanto

1.0 DPi ComfortLine 5-DRS AIRCO CRUISE GARANTIE t/m 18-11-2029
  • cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 11.321 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-784-SK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurWhite
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Niet voor niets kiezen steeds meer gebruikers voor een Koreaanse auto. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een lage afschrijving helpen daar absoluut bij. Hoewel de auto uit 2022 komt, heeft hij maar 11321 kilometer gereden. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De Kia is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Deze Kia biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Kia bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
cruise control
DAB ontvanger
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
AUX - USB aansluiting
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 18-11-2029
Nap

Meer informatie of een offerte aanvragen?