Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Nissan Juke

1.0 DIG-T Design CAMERA LED NAVI CRUISE CARPLAY
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 17.808 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GGH-07-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

U gelooft het misschien moeilijk, maar deze Nissan Juke is niet nieuw. Nèt niet. De eerste eigenaar heeft 'm eventjes voor u ingereden en de nieuwprijs voor zijn rekening genomen. Nu is-ie voor u. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De uitrusting van deze Nissan is met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, isofix-aansluiting en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

De Nissan Juke is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Fabrieksgarantie 20-10-2025

Meer informatie of een offerte aanvragen?