Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 e-TSI Business Edition CAMERA AD-CRUISE VIRTUAL
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • Lichtmetalen velgen 17" Rotare met banden 205/55 R17
  • Moon White (2Y2Y)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 60.397 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GKN-67-B
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Deze Skoda Octavia Combi maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee: hybride rijden biedt het beste van beide! 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Skoda Octavia Combi voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. De Skoda is standaard voorzien van: automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

In de Skoda Octavia Combi heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. In deze Skoda vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Skoda te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
Lichtmetalen velgen 17" Rotare met banden 205/55 R17
Moon White (2Y2Y)
navigatiesysteem full map
Stoelverwarming op de voorstoelen (4A3)
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden

Meer informatie of een offerte aanvragen?