Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Volkswagen Golf

1.0 TSI Life AD-CRUISE NAVI WINTER-PACK
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • Velgen 'Norfolk', 16 inch lichtmetaal (PJ1)
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 55.597 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GGG-52-S
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurReflex silver
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Golf biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2021. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf duidelijk te zien is. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Deze Volkswagen Golf heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Verdient de accu van uw smartphone ook aandacht? Opladen kan zonder snoeren, met de draadloze telefoonlader. De uitrusting van deze Volkswagen is met parkeersensoren achter en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
Velgen 'Norfolk', 16 inch lichtmetaal (PJ1)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Active Info Display (9S8)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
Autonomous Emergency Braking
AUX - USB aansluiting
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden

Meer informatie of een offerte aanvragen?