Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Volkswagen Passat

Variant 1.5 TSI DSG Comfort Business NAVI LED AD-CRUISE TREKHAAK
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 96.474 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-329-RR
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurDeep black pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Volkswagen Passat Variant uit 2020. Er staat 86254 kilometer op de teller. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Passat Variant ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de comfortstoelen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Telefoonaccu in het rood? Laad ‘m simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Deze Volkswagen Passat Variant is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en isofix-aansluiting.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
navigatiesysteem full map
aanhanger assistent
Aanhangerassistent (Trailer Assist) inclusief trekhaak (1M6)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter

Meer informatie of een offerte aanvragen?