Business Lease Used Tilburg
BUSINESS LEASE EEN JONGE OCCASION

BUSINESS LEASE USED

Wil jij zakelijk ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd zakelijk in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Business Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Business Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je Private leasen? dat kan ook met Private Lease Used

VOORDELEN VAN BUSINESS LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Business Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Business Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR BUSINESS LEASE USED

Volkswagen Taigo

1.0 TSI DSG R-Line VIRTUAL AD-CRUISE CARPLAY
  • Airconditioning automatisch, 2-zone (Climatronic) (9AK)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • hemelbekleding donker
  • lichtmetalen velgen 17"
  • R-Design exterieur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 34.684 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GGV-45-R
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGroen
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Volkswagen is niet voor niets het bestverkochte automerk van Nederland. De mix van ingetogen vormgeving en slimme techniek spreekt een brede groep mensen aan. Ook deze Taigo heeft alle kwaliteiten die u van een Volkswagen mag verwachten. Het oog wil ook wat. Daarom is deze Volkswagen Taigo uitgevoerd in R-Line styling. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Taigo. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. De uitrusting van deze Volkswagen is met automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Taigo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze Volkswagen Taigo is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Airconditioning automatisch, 2-zone (Climatronic) (9AK)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
hemelbekleding donker
lichtmetalen velgen 17"
R-Design exterieur
R-Line Exterieur
sfeerverlichting
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem

Meer informatie of een offerte aanvragen?