Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Audi Q2

30 TFSI Design Pro Line Plus PANO NAVI TREKHAAK
  • Comfortairconditioning (9AK)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • MMI navigatie plus (PNQ)
  • Panoramadak, glas, elektrisch bedienbaar (3FB)
  • Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 87.422 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-471-XR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurNanogrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Audi Q2 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Q2 is van het bouwjaar 2019, hij heeft 87422 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De sportstoelen geven het interieur van deze Q2 een super strakke en sportieve uitstraling. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

In één oogopslag heeft u alle benodigde functies onderweg in beeld, dankzij het slim ingedeelde digitale dashboard. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De Audi is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, lederen sportstuur, parkeersensoren achter, regensensor en cruise control.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Comfortairconditioning (9AK)
lichtmetalen velgen 17"
MMI navigatie plus (PNQ)
Panoramadak, glas, elektrisch bedienbaar (3FB)
Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Audi connect (IT3)
Audi Virtual cockpit (9S8)
Autonomous Emergency Braking
Garanties
100% onderhouden