Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Fiat Tipo

Cross 1.0 Cross AD-CRUISE LED CARPLAY
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Pack Tech (3MV)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.223 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-050-VF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Auto's als de Fiat Tipo Cross zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. Deze Fiat is daarop geen uitzondering, het is een auto uit 2023, de kilometerstand is 11223. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Fiat profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Kabels niet nodig, de draadloze telefoonlader laadt uw smartphone al rijdend bij. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en isofix-aansluiting.

In de Fiat Tipo Cross heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Fiat voor een proefrit reserveren.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 17"
Pack Tech (3MV)
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera (316)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor