Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Ford Kuga

2.5 PHEV ST-Line X AD-CRUISE CARPLAY WINTER-PACK
  • 18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bekleding ST-Line X en Graphite Tech: deels stof Rapton en deels Premium feel Sensico in Ebony (3JJZH)
  • Dual Zone Automatische Airconditioning (AC G)
  • Navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, SYNC 3, Bluetooth® en Voice Control, DAB+ (ICFAH)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 12.486 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GNL-82-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Ford Kuga van het bouwjaar 2023 heeft 12486 kilometer op de teller staan. Deze Ford Kuga is voorzien van een hybride motor en gebruikt dus zowel brandstof als elektriciteit. Dat betekent zuinige kilometers en toch maximale prestaties. Rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild in deze auto, met inbegrip van stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Deze Ford Kuga is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Bekleding ST-Line X en Graphite Tech: deels stof Rapton en deels Premium feel Sensico in Ebony (3JJZH)
Dual Zone Automatische Airconditioning (AC G)
Navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, SYNC 3, Bluetooth® en Voice Control, DAB+ (ICFAH)
voorstoelen verwarmd
12-weg verstelbare voorstoelen - AGR gecertificeerd (BYPAH)
12.3 inch personaliseerbare Digital Cockpit (HCAAV)
Achterbank in 2 delen (60/40) neerklapbaar en verschuifbaar in lengte richting (BWGAD)
achterbank verstelbaar
Achterbumper inclusief diffuser (CL6AH)
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 10-05-2025