Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mitsubishi Space Star

1.2 Connect+ 5-DRS AIRCO NAVI SPOILER GARANTIE T/M 2028
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Navigatie
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 35.087 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-276-BZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurCosmos black p
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1193 CC
Omschrijving

Klein in formaat, groot in mogelijkheden. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Natuurlijk behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, pearl metallic lak en start-stopsysteem ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Natuurlijk behoren airconditioning, buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Mitsubishi Space Star. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Navigatie
12V aansluiting (12V)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
AUX - USB aansluiting
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 22-02-2028
Nap