Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T Premium 360-CAMERA LEER PANO NAVI TREKHAAK
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • extra getint glas
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • Metallic lak (Lak01)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 81.004 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GFH-84-D
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Model nu, design nu, kwaliteit nu, technologie nu. Een fijne jonge Nissan Qashqai voor een occasionprijs. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Deze Nissan Qashqai heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Tot de uitrusting van deze Nissan behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
extra getint glas
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
Metallic lak (Lak01)
navigatiesysteem full map
Panoramisch glazen dak (-G---)
rondomzicht camera
Trekhaak
voorstoelen verwarmd
12V aansluiting
Garanties
100% onderhouden