Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV Acenta CAMERA CARPLAY FULL-LED
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • full-LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 14.333 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-426-PP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Nissan Qashqai biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2023 heeft 14333 kilometer gelopen. Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan, met de hybride motor van deze Nissan Qashqai. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor als dat uitkomt. Scheelt lekker in de kosten! De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Het audio-installatiesysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Nissan Qashqai voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ziet u een tegenligger over het hoofd, dan waarschuwt het kruisend verkeer detectie systeem direct. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, lederen stuur, isofix-aansluiting en lederen versnellingspook.

Aan boord van deze Nissan houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De actieve dodehoekdetectie draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
full-LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
Fabrieksgarantie 31-03-2026