Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Renault Captur

1.3 TCe 140 Intens CARPLAY CRUISE
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metaalkleur (QPA$MV)
  • Privacy glass zijruiten achter en achterruit (VSTLAR)
  • Two-tone kleurstelling (2TON+REPNTC)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15.453 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFJ-71-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurOranje
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

In vorm en stijl zijn Franse auto's onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Renault Captur heeft 15453 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2023. Mooier kan het eigenlijk niet: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor. Met deze hybride Renault Captur kunt u alle kanten op. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. Extra opties op deze auto zijn: DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Het rijden met deze Renault wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Captur. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
Metaalkleur (QPA$MV)
Privacy glass zijruiten achter en achterruit (VSTLAR)
Two-tone kleurstelling (2TON+REPNTC)
12V aansluiting
100% ONDERHOUDEN
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)