Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Volkswagen Polo

1.0 TSI AD-CRUISE NAVI VIRTUAL
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) (9S0)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 84.965 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-722-DR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Volkswagen Polo enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Polo duidelijk te zien is. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Volkswagen met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook adaptief dempingsysteem, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten... U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Met lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. In deze Volkswagen vinden we verder een brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze Volkswagen u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) (9S0)
navigatiesysteem full map
12V aansluiting (12V)
17” Lichtmetalen velgen
100% ONDERHOUDEN
achterbank in delen neerklapbaar
Adaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDF)
Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH3)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PF2)
Garanties
Nap