Private Lease Used Tilburg
PRIVATE LEASE EEN JONGE OCCASION

PRIVATE LEASE USED

Wil jij ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Private Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je zakelijke leasen? dat kan ook met Business Lease Used

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Private Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij, JAMES Autolease. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Private Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LEASE

BMW X1

sDrive18i High Executive Edition CLIMA NAVI El. ACHTERKLEP
  • 18 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak (styling 578) Jet Black non-metallic (1UT)
  • Cruise control (544)
  • Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 79.691 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-636-ZJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Met een auto als deze BMW X1 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2020. Een zuinige benzinemotor en uitstekende prestaties, dat is wat deze BMW aanbiedt. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Deze BMW X1 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en isofix-aansluiting.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
18 inch lichtmetalen M wielen Dubbelspaak (styling 578) Jet Black non-metallic (1UT)
Cruise control (544)
Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
navigatiesysteem full map
12V aansluiting (12V)
100% ONDERHOUDEN
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) (302)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 13-09-2025

Meer informatie of een offerte aanvragen?