Private Lease Used Tilburg
PRIVATE LEASE EEN JONGE OCCASION

PRIVATE LEASE USED

Wil jij ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Private Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je zakelijke leasen? dat kan ook met Business Lease Used

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Private Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij, JAMES Autolease. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Private Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LEASE

Hyundai Santa Fe

1.6 T-GDI PHEV Premium Plus Sky FULL OPTION PANORAMA LEER HEAD-UP EL.STOEL-MEM.
  • achterbank verwarmd
  • draadloze telefoonlader
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • head-up display
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 48.786 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GPB-57-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto's die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto's met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. Dit is zo'n Koreaanse kwaliteitsauto, een Hyundai Santa Fe uit 2021 met een tellerstand van 48786 kilometer. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. Een eyecatcher is het lederen interieur. Maar onderschat ook het voordeel van een aantal 'kleine' details niet, zoals het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de stoelverwarming, verwarmbare achterbank en het verwarmbare stuur in deze auto, krijgt het begrip rijcomfort een nieuwe betekenis. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In deze Hyundai vinden we verder een dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achterbank verwarmd
draadloze telefoonlader
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch glazen panorama-dak
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
head-up display
luxe lederen bekleding
rondomzicht camera
stoel ventilatie voor
voorstoelen verwarmd
12V aansluiting
100% ONDERHOUDEN
Garanties
100% onderhouden

Meer informatie of een offerte aanvragen?