Private Lease Used Tilburg
PRIVATE LEASE EEN JONGE OCCASION

PRIVATE LEASE USED

Wil jij ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Private Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je zakelijke leasen? dat kan ook met Business Lease Used

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Private Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij, JAMES Autolease. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Private Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LEASE

Hyundai TUCSON Hybrid

1.6 T-GDI 265PK Plug-In 4WD PANORAMADAK TREKHAAK
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • Panoramadak
  • Shimmering Silver Metallic
  • Trekhaak
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 27.943 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFZ-06-R
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurShimmering Silver
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze goed onderhouden Hyundai Tucson heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het full map navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. De uitrusting van deze auto is met kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. In deze Hyundai vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
Panoramadak
Shimmering Silver Metallic
Trekhaak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 03-11-2027

Meer informatie of een offerte aanvragen?