Private Lease Used Tilburg
PRIVATE LEASE EEN JONGE OCCASION

PRIVATE LEASE USED

Wil jij ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Private Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je zakelijke leasen? dat kan ook met Business Lease Used

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Private Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij, JAMES Autolease. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Private Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LEASE

Jeep Renegade

1.4 MultiAir Freedom PANORAMADAK NAVI TREKHAAK
  • 17" lichtmetalen velgen 215/60R17 (431)
  • airco
  • Infotainment systeem met 5" Touchscreen, Navigatie en Bluetooth (74T)
  • Tweedelig panoramisch schuif-kanteldak (400)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 99.994 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GV-415-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1368 CC
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Jeep Renegade. Deze auto uit het bouwjaar 2015 heeft 99994 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Jeep wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Verder is de Jeep uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en start-stopsysteem.

Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Jeep Renegade voorzien van parkeersensoren! Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. U bent in deze Jeep ook voorzien van lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Jeep Renegade is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een brug? Een schuine oprit? De hill hold control kan elke helling moeiteloos aan.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
17" lichtmetalen velgen 215/60R17 (431)
airco
Infotainment systeem met 5" Touchscreen, Navigatie en Bluetooth (74T)
Tweedelig panoramisch schuif-kanteldak (400)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap

Meer informatie of een offerte aanvragen?