Private Lease Used Tilburg
PRIVATE LEASE EEN JONGE OCCASION

PRIVATE LEASE USED

Wil jij ook slim, voordelig en zorgeloos rijden?

Rijd in een jong gebruikte auto voor een all-in laag maandbedrag. Het Private Lease Used maandbedrag is all-in en dus in ieder geval inclusief Allrisk autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, APK en afschrijving.

Bij het leasen van een jong gebruikte auto betaal je niet voor de initiële afschrijving zoals bij een nieuwe auto. Je kiest de auto kant en klaar en betaalt dus ook niet voor extra opties. Zo rijd je met Private Lease Used vaak een completer uitgeruste auto voor hetzelfde geld.

Wil je zakelijke leasen? dat kan ook met Business Lease Used

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE USED

  • Scherp all-in bedrag per maand

  • Net zo zorgeloos rijden als in een nieuwe auto

  • Geen onverwachte (hoge) reparatiekosten

  • Gewoon schadevrije jaren opbouwen

  • Geen BKR registratie

Private Lease Used wordt aangeboden door onze eigen leasemaatschappij, JAMES Autolease. Je hebt hierdoor korte lijnen en kunt altijd gewoon bij ons terecht voor vragen, onderhoud en reparatie of schade. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan strenge eisen en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Hoe werkt Private Lease Used?

BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE LEASE

Mercedes-Benz A-Klasse

200 Premium WIDE-SCREEN SFEERVERLICHTING LEER
  • Achteruitrijcamera (218)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Mercedes-Benz navigatie (365)
  • Sfeerverlichting (877)
  • volledig digitaal instrumentenpaneel
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 65.118 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-584-HV
CarrosserieSedan
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

De Mercedes-Benz A-klasse vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Topklasse: daar hoort leren bekleding absoluut bij. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels en start-stopsysteem.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Deze Mercedes-Benz is voorzien van regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting.

De Mercedes-Benz A-klasse is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Heeft u interesse in deze mooie Mercedes-Benz? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Achteruitrijcamera (218)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Mercedes-Benz navigatie (365)
Sfeerverlichting (877)
volledig digitaal instrumentenpaneel
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun achter (400)
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking

Meer informatie of een offerte aanvragen?